loading

HANNA

Hanna Kärävä-Holma

Olen ammatiltani sosionomi, osteopaatti, homeopaatti, Bach Kukkaterapeutti sekä ongelmakoirakouluttaja.

Aloitin oman liiketoimintani vuonna 2005 saatuani loppuun 6 -vuotta kestäneet ihmis- ja eläinpuolen homeopatiaopinnot. Jossain vaiheessa homeopatiaopintoja sain myös tutustua värihomeopatian saloihin, mikä avasi ovet värien kautta kuvataiteen maailmaan ja johdatti luonnollisella tavalla Vedic Artin piiriin. Valmistuin Vedic Art opettajaksi 2008.
Niinkuin moni muukin henkisistä asioista ja täydentävistä hoidoista kiinnostuneet, myös minä olen käynyt muutamatkin Reikikurssit, mm. Usui ja Kundaliinireiki.

Eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja olen pyrkinyt opinnoissani siihen, että kykenen tukemaan tasapainoisesti niin ihmis- kuin eläinasiakkaita. Tämän vuoksi kävin myös Turid Rugaasin parivuotisen ongelmakoirakouluttajan tutkinnon.

Aloitin 2015 Osteopatiakoulu Atlaksessa nelivuotiset osteopaatin opinnot. Vaikka olen ensimmäisen kerran tutustunut osteopatiaan jo parikymmentä vuotta sitten ja käynyt paljon osteopaattisessa hoidossa, en siltikään ihan ollut ymmärtänyt tämän hoidon syvyyttä. Nyt ymmärrän ja teen osteopatiaa kiitollisena tämän uudenlaisen taianomaisen maailman avautumisesta.

Työni on hyvin dynaamista, mikä tarkoittaa sitä, että konsultaatiota ohjaavat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet. Saatan saman päivän aikana tehdä ihmisaiakkaalleni kehon energiakeskuksia tasapainottavan ja tukoksia avaavan kehoterapian ja käydä sen jälkeen kotikäynnillä ongelmallisesti käyttäytyvän koiran luona. Jokainen asiakas on omanlaisensa yksilö ja saan suureksi ilokseni käyttää työssäni päivittäin kaikkea osaamistani.

Asiakastyöskentelyn lisäksi intohimonani on kouluttaminen ja kurssien pitäminen. Opetan sekä pidän kursseja ja viikonloppukoulutuksia omissa tiloissani Valon Huoneissa ja myös muualla Suomessa.

Suhtaudun elämääni ja jokaiseen asiakkaaseeni suurella kiitollisuudella. Uskon, että jokainen, joka tulee vastaanotolleni tai kurssilleni on oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan.

Kiitos, että olet tutustunut tähän esittelyosioon ja toivon, että saat kaiken sen lisätiedon, mitä kenties kaipaat, seuraavilta sivuilta. Toivon, että kuuntelet sydämesi ääntä ja annat sen viisauden päättää mitä tässä hetkessä kaipaat.

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi yritykseni Freespirit Hyvinvointipalveluiden asiakkaaksi toimitiloihimme Valon Huoneisiin!

Kuvia toimitilastamme, Valonhuoneet