loading

Eläinasiakkaat

Eläinasiakkaat

Eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja olen pyrkinyt opinnoissani siihen, että kykenen tukemaan tasapainoisesti niin ihmis- kuin eläinasiakkaita.

Osteopatia

Osteopatia on manuaalinen hoitomenetelmä, joka vahvistaa elimistön omaa puolustusmekanismia. Osteopatialla voidaan hoitaa lähes kaikkia kehollisia ongelmia. Esimerkiksi erilaiset kiputilat, jännitykset, jäykkyydet ja tulehdukselliset tilat saadaan usein jo yhdellä hoitokerralla paremmaksi.

Homeopatia

Homeopatia on yksilöllinen ja kokonaisvaltainen hoitomuoto. Homeopaattisen hoidon kohteena on sairastunut yksilö, ei yksittäinen oire. Oire ei ole sairaus, vaan se kertoo, että elimistö on epätasapainossa. Homeopatia pyrkii tasapainottamaan sitä, mikä fyysisellä, emotionaalisella tai mentaalisella alueella on epätasapainossa ja aiheuttaa oireita.

Ravintoneuvonta

Yhtälailla eläinten kuin ihmistenkin hyvinvointi riippuu pitkälti ravinnon laadusta. Luonnonmukainen ravinto takaa tasapainoisen kehityksen ja parhaan mahdollisen terveyden.

Värihomeopatia

Värihomeopatia perustuu Amerikkalaisen Homeopaatin Ambika Wautersin kehittämään systeemiin, jossa homeopaattisilla värilääkeaineilla lähdetään tasapainottamaan kehon energiakeskuksia eli Chakroja. Chakrajärjestelmän kautta keho, mieli ja henki ovat kokonaisvaltaisesti vuorovaikutuksessa keskenään. Chakrat ylläpitävät elinvoimaa ja tätä kautta ne vaikuttavat koko elimistöön.

Bach kukkaterapia

Walesilainen lääkäri Edward Bach uskoi, että kaiken sairautemme takaa löytyy voimakkaita ja pitkittyneitä negatiivisia tunnetiloja. Näitä negatiivisia tiloja voimme nykyaikana kutsua esim. nimellä STRESSI. Pitkään jatkunut, elinvoimaa tuhoava stressi aiheuttaa sen, että yksilö menettää terveyttä ylläpitävää voimaansa ja on altis sairastumaan niin fyysisesti kuin henkisesti.

Käytösneuvonta

Sain ensimmäisen koirani ollessani 10 -vuotias. Siitä lähtien on perheeseeni kuulunut yksi tai useampia koiria. Olen harrastanut koirieni kanssa erilaisia asioita, mm. henkilöetsintää, jäljestämistä, hakua, tottista, agilityä sekä rata- ja maastojuoksua. Kaikkein eniten minua kuitenkin kiehtoo koira ihan omana itsenään.