loading

Kansainvälinen Bach Kukkaterapeuttikoulutus taso 1

Kansainvälinen Bach Kukkaterapeuttitutkinto
Taso 1

Bach-kukkauutteet ovat yksinkertainen, luonnollinen ja tehokas hoitomuoto. Sen kehitti 1930-luvulla tri Edward Bach, tunnettu lääkäri, bakteriologi ja immunologi, joka uskoi, että terve mieli on avain sairaudesta toipumiselle.

Kaikki 38 eri kukkauutetta auttavat Sinua hallitsemaan tunteesi, hellästi työskennellen ne palauttavat tasapainon ja hyvänolon tunteen. Alkuperäisiä Bach Flower Remedies -kukkauutteita on käytetty hyvin tuloksin kautta maailman lähes 70 vuotta niin perinteisen kuin täydentävänkin terveydenhuollon ammattilaisten ja yksityisten toimesta. Niitä on yksinkertaista käyttää ja ne ovat turvallisia koko perheelle.

Voit oppia enemmän alkuperäisistä Bach-kukkauutteista osallistumalla kansainväliseen Bach- koulutusohjelmaan (BIEP). Tämä kolmevaiheinen koulutusohjelma on The Dr Edward Bach Foundationin koulutusjaoksen, The Dr. Edward Bach Centren, hyväksymä. Kurssi johdattelee sinut tri Bachin itsehoidon ja yksinkertaisuuden filosofiaan ja luo pohjan jatkokurssille.

Tulet:

  • tutustumaan kaikkiin 38 alkuperäiseen Bach Flower Remedies -kukkauutteeseen
  • oppimaan, kuinka kukkauutteita käytetään arkipäivän tilanteissa
  • saamaan käsityksen tri Edward Bachin historiasta ja filosofiasta

Johdantokurssin eli tason 1 jälkeen on mahdollista jatkaa opiskelua eteenpäin aina Kansainväliseksi Bach Kukkaterapeutiksi asti. Terapeuttikoulutus on kolmitasoinen.

Koulutuksen kesto: 2 päivää