loading

Event

Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vedic Art

HINTA: 160€

Event Navigation

Vedic Art on tarkoitettu kaiken ikäisille riippumatta siitä, onko taiteen ammattilainen tai vain kiinnostunut mahdollisuudesta tiedostaa oman luomisvoimansa. Vedic Art on ruotsalaisen kuvataiteilijan Curt Källmanin kehittämä uudenlainen taidekoulutusmuoto.

Se perustuu taiteen 17 prinsiippiin, jotka toimivat tiennäyttäjinä oman luomisvoiman alkulähteen löytämiseksi. Vedic Art koetaan maalaamalla, sitä ei voi opettaa teorian keinoin. 17 prinsiipin tehtävä on herättää ja vapauttaa jokaisessa ihmisessä oleva luovuuden liikkeellepaneva voima. Kyse on eri luomisvaiheiden tiedostamisesta, ensin kuvissa – sitten elämässä. Kun alamme tehdä oikeita valintoja, luonto antaa tukensa meille.

Vedic Artin 17 prinsiippiä sisältää ikiaikaisen Vedatiedon, mikä paljastuu kuvallisen tekemisen kautta kurssin aikana ja alkaa valaisemaan jokaisen Vedic Art maalarin elämänpolkua. Vedic Art voidaan nähdä elämänpituisena luomisen prosessina, jossa maalari paljastaa tyhjältä kankaalta sinne kätketyt elämän salaisuudet.
Taiteen 17 prinsiipin menetelmän perustana on kaksiosainen peruskurssi, jonka aikana opitaan nuo kaikki seitsemäntoista eri vaihetta tai askelta.

Ensimmäiset 11 prinsiippiä Vedic Artissa ovat navigaatiokartta, jota voit käyttää löytääksesi kotiin itsesi luo. Loput prinsiipit ovat peilauksia kaikkien meidän kosmisesta itsestä. Jos kuuntelet tarkkaan – taidehan on hiljaisuuden kieli – voit kuulla tähtien kuiskaavan sinulle tietäsi ja tehtävääsi suuressa kosmisessa näytelmässä. Nyt on sen aika, että pimeys ja orjuus voivat vaihtua valoksi, avaruudeksi ja vapaudeksi.

Jatkokurssilla syvennetään prinsiippejä ja maalataan pidempiä aikoja. Maalauksen keinoin voidaan huomata, miten prinsiipit alkavat elää omissa töissä.

Tule uimaan kokonaisuuden valtamereen, jossa luomisvoima on ääretön.

Peruskurssi, jatkokurssi sekä piirustuskurssi Helsingissä

23.-24.4.2022 ja 28.-29.5.2022

Hinta: 160€ / viikonloppu

JAA:

Details

Start:
23 huhtikuun
End:
24 huhtikuun
Cost:
160€
Tapahtumaluokka:
Event Tags:
,

Tapahtumapaikka

Valon Huoneet
Kalliolinnantie 7, Helsinki, Suomi
Phone:
041 536 0505
Website:
https://www.valonhuoneet.fi

Järjestäjä

Valonhuoneet / Hanna
Phone:
041 536 0505
Email:
Website:
https://www.valonhuoneet.fi/hanna/

Tapahtumapaikka

Valon Huoneet
Kalliolinnantie 7, Helsinki, Suomi
Phone:
041 536 0505
Website:
https://www.valonhuoneet.fi