loading

Värihomeopatia

Värihomeopatia

Värihomeopatia perustuu Amerikkalaisen Homeopaatin Ambika Wautersin kehittämään systeemiin, jossa homeopaattisilla värilääkeaineilla lähdetään tasapainottamaan kehon energiakeskuksia eli Chakroja. Chakrajärjestelmän kautta keho, mieli ja henki ovat kokonaisvaltaisesti vuorovaikutuksessa keskenään. Chakrat ylläpitävät elinvoimaa ja tätä kautta ne vaikuttavat koko elimistöön.

Jokaisella Cahkralla on oma tehtävänsä, toimintonsa ja vaikutusalueensa ja ne sijaitsevat suorassa linjassa selkärangan tyvestä aina päälaelle saakka. Jokainen Chakra on yhteydessä mm. oman alueensa sisäelimiin sekä näiden elinten toimintoihin. Jokainen Chakra vaikuttaa myös tunnetasolle sekä ajatusmaailmaan.

Värilääkeaineita on yhteensä kymmenen – yksi väri kutakin energiakeskusta kohden ja lisäksi värilääkeaine, jossa on mukana kaikki sateenkaaren värit. Homeopaattiset värilääkeaineet toimivat hellävaraisesti ja ne tuovat elämään tasapainoa hyvin pehmeällä tavalla. Homeopaattiset värilääkeaineet vaikuttavat stimuloivasti ja tasapainottavasti koko energiajärjestelmään.