loading

Värihomeopatiaworkshop

Värihomeopatiaworkshop

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi miten voimakkaasti värit vaikuttavat elämääsi? Tule kuulemaan aivan ainutlaatuisesta tavasta voimistaa terveyttä ja parantaa sairauksia.
Homeopaattiset värilääkeaineet on kehitetty tasapainottamaan energiakeskuksia, jotka vastaavat kehon ja mielen terveydentilasta. Tämän syvälle vaikuttavan ja samalla hellävaraisen terveyttä hoitavan tavan kehitti amerikkalainen klassinen homeopaatti Ambika Wauters.

Homeopaattisten värilääkeaineiden workshopissa saat syvällistä tietoa chakrajärjestelmästä sekä siitä miten chakroja voi tasapainottaa homeopaattisilla värilääkeaineilla. Saat tietoa myös homeopatian periaatteista sekä siitä mitä muita ominaisuuksia värien lisäksi chakroihin kuuluu.

Workshop antaa valmiudet alkaa käyttää värihomeopatiaa omassa elämässään.
Mikäli olet terapeutti, saat tietoa siitä kuinka voit alkaa käyttää värihomeopatiaa asiakastyössäsi. Workshopissa tehdään monia chakrajärjestelmää tasapainottavia harjoituksia ja viikonlopun aikana on myös mahdollista saada tietoa omien energiakeskusten tasapainotilasta. Viikonlopun aikana saat kokea konkreettisella tavalla miten värilääkeaineet vaikuttavat.

Workshop soveltuu sekä hoitotyössä toimiville että niille, jotka ovat kiinnostuneet oman terveyden hoitamisesta vaihtoehtoisin menetelmin.

UUTTA!

Ambika Wautersin kehittelemien värien lisäksi tulet saamaan tietoa myös mustan ja valkoisen värin salaisuuksista. Nämä maagiset värit löytyvät mm. Elämän puu -symboliikasta ja tuovat värien maailmaan aivan ainutlaatuisen lisän.