loading

Vedic Art

Vedic Art

Vedic Art on tarkoitettu kaikenikäisille riippumatta siitä, onko taiteen ammattilainen tai vain kiinnostunut mahdollisuudesta tiedostaa oman luomisvoimansa. Vedic Art on ruotsalaisen kuvataiteilijan Curt Källmanin kehittämä uudenlainen taide koulutusmuoto.

Se perustuu taiteen 17 prinsiippiin, jotka toimivat tiennäyttäjinä oman luomisvoiman alkulähteen löytämiseksi. Vedic Art koetaan maalaamalla, sitä ei voi opettaa teorian keinoin. 17 prinsiipin tehtävä on herättää ja vapauttaa jokaisessa ihmisessä oleva luovuuden liikkeelle paneva voima. Kyse on eri luomisvaiheiden tiedostamisesta, ensin kuvissa – sitten elämässä. Kun alamme tehdä oikeita valintoja, luonto antaa tukensa meille.

Vedic Artin 17 prinsiippiä sisältää ikiaikaisen Vedatiedon, mikä paljastuu kuvallisen tekemisen kautta kurssin aikana ja alkaa valaisemaan jokaisen Vedic Art maalarin elämänpolkua. Vedic Art voidaan nähdä elämänpituisena luomisen prosessina, jossa maalari paljastaa tyhjältä kankaalta sinne kätketyt elämän salaisuudet.

Taiteen 17 prinsiipin menetelmän perustana on peruskurssi, jonka aikana opitaan nuo kaikki seitsemäntoista eri vaihetta tai askelta.